OADADEKO – design your ideas oferă servicii grafice clienților persoane fizice sau juridice.

Prețurile serviciilor grafice includ 3 modificări majore (aranjare text, aranjare elemente grafice). De la a 4-a modificare se consideră grafică nouă și se achită ca atare. Pentru a evita prea multe modificări solicităm ca toată informația să fie trimisă într-un singur mail, înainte de a începe proiectul grafic. Nu se execută grafică identică cu alte lucrări personale sau create de alte persoane.

Achitarea serviciilor de design se va face integral înainte de livrarea fişierului final.

OADADEKO – design your ideas oferă clienților săi produse personalizate printate și finisate prin intermediul colaboratorilor sai.

Preţul materialelor printate nu include transportul! Acesta se va achita de către destinatar la primirea coletului [curier rapid] sau în avans [poşta română]. Pentru livrarea cu Poșta Română se adaugă 7 LEI la costul total al comenzii.

Pentru produsele care includ servicii de print se achită în avans minim 50% din valoarea comenzii în momentul prezentării machetei grafice şi stabilirea bunului de tipar. Restul de plată se achită în ziua expedierii coletului. Comanda minimă pentru produsele printate este de 50 LEI.

Plata se realizează în contul bancar pus la dispoziție în fișierul de comandă.

Transferurile interbancare implică achitarea comisionului de transfer [5 LEI].

 

OADADEKO – design your ideas își rezervă dreptul de a modifica oricând prezentele condiții.